Salut, iti poti crea un cont nou sau te poti autentifica.

Terms & Conditions

TERMENI SI CONDITII

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Trans Impex Sima (http://materialeconstructiisima.ro/ )
Site-ul Trans Impex Sima (http://materialeconstructiisima.ro/) este operat de societatea Trans Impex Sima, cu sediul in BREAZA, strada  Republicii, Nr. 70 PRAHOVA, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J29/206/2002. Codul de inregistrare fiscala: RO5005203. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.
Administratorul site-ului Trans Impex Sima (http://materialeconstructiisima.ro/) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau telefonic a notificarii de expediere a Comenzii.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

POLITICA DE VANZARE ONLINE

Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.
Pentru motive justificate Trans Impex Sima isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Trans Impex Sima (http://materialeconstructiisima.ro/). In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al Trans Impex Sima, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 FACTURARE – PLATA

Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului ( www.transimpexsima@yahoo.com ) includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare si sunt exprimate in lei/ron.
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.

Pentru toate nemultumirile si sesizarile de orice fel sunati la numarul de telefon :

0745.116.613

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului
Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Trans Impex Sima (http://materialeconstructiisima.ro/) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
Administratorul Trans Impex Sima (http://materialeconstructiisima.ro/) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

Frauda
In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Trans Impex Sima (http://materialeconstructiisima.ro/) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Drept aplicabil
Prin folosirea site-ului Trans Impex Sima (http://materialeconstructiisima.ro/), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Trans Impex Sima (http://materialeconstructiisima.ro/) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului
Administratorul Trans Impex Sima (http://materialeconstructiisima.ro/) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Trans Impex Sima (http://materialeconstructiisima.ro/) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.
Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email: transimpexsima@yahoo.com.

LIVRAREA BUNURILOR

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Datorita faptului ca materialele de constructii sunt grele si voluminoase si anumite zone au restrictii de tonaj sau circulatie, consultati telefonic, va rugam, un reprezentant Trans Impex Sima (telefon: 0742.140.293 ; 0723.274.564; 0745.011.539) pentru mai multe detalii .
Avand in vedere ca zona noastra geografica unde asiguram transport gratuit, in unele locuri , este accidentata si apar peste noapte alunecari de teren sau lucrari ale Primariei (apa, canal, gaza, etc.) si nu putem sa ajungem la client acasa, pana se remediaza problema , iar clientul a platit la casa de marcat, un reprezentant  Trans Impex Sima va suna clientul respectiv si daca acesta  doreste sa ii returnam banii, ii returnam imediat, sau asteapta cateva ore sau zile pana se remediaza problema si putem sa livram marfa.

TRANS IMPEX SIMA SRL nu asigura, atentie, descarcarea marfii la domiciliul clientului. Asigura numai transportul.  Marfa se va descarca din masina dupa ce aceasta va fi luata in primire si achitata.

Clientul care comanda in mod repetat si cu rea vointa si refuza sa ia marfa comandata in primire, nu va mai beneficia de transport gratuit la viitoarea comanda.

Dupa predarea marfii de catre Vanzator in baza documentului insotitor si luarea in primire a marfii de catre Cumparator  , Trans Impex Sima , nu se face raspunzator pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul le poate avea ulterior din depozitarea necorespunzatoare sau folosirea necorespunzatoare a produselor.(Un client a cumparat 25 OSB de 10 l-a depozitat in curte fara al acoperi, ploaia l-a distrus, el nestiind ca acest produs se deterioreaza in contact cu apa)

GARANTII

In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, Bunul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.
Lipsa certificatului de garantie al Bunului trebuie semnalata in maxim 48 (patruzecisiopt) de ore de la receptia marfii pe adresa transimpexsima@yahoo.com. Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Trans Impex Sima si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente

Atentie!!!!

Trans Impex Sima asigura transport doar in localitatile: BREAZA , ADUNATI, CAMPINA , BOBOLIA, CORNU, COMARNIC,SECARIA, POSADA, SINAIA , BUSTENI, VALEA DOFTANEI, AZUGA, BANESTI, FLORESTI,PLOIESTI pentru alte localitati  din Romania  sunati la telefon: 0745116613. Pentru alte produse de amenajari interioare si exterioare aflate pe site va asteptam in showroomurile noastre.

Designed by Daniel Studio